Ik vier Songkran in Chiang Mai, Thailand!
Het water festival is hun versie van Nieuwjaar, en het is legendarisch!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dit gezellige boetiekhostel ligt net op de rand van de historische stad, alles is dus perfect bereikbaar! Je wordt hier ontvangen als een koning, de meiden die hier werken zijn super sympathiek en zullen je in alles proberen bij te staan. Twee keer verbleef ik hier al, en ik kom zeker ooit nog eens terug. Kom zeker in april tijdens het songkran festival, het wordt het hoogtepunt van je jaar! […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.